Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Webudvikler

Mediehusene Midtjylland A/S

Indrykket
03-11-2021

Del dette job

Kontakt
Kartin Hansen
Tlf
53787088
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2021
Udløber
02-01-2022
Kviknummer
330890630
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND SØGER:

Webudvikler til dynamisk udviklingsafdeling

Brænder du for webudvikling?
Kunne du tænke dig at få chancen for at arbejde med mange forskellige spændende teknologier og projekter?
Hvad med eksempelvis Svelte JS, Typescript, AWS, Docker, PHP, CSS, HTML vi kunne blive ved?
Kunne du tænke dig at være med til at udvikle fremtidens lokale medieplatforme? Udvikle websites af høj kvalitet? Udvikle nyhedsapps?
Implementere personalisering? Lave den bedste kunderejse man overhovedet kan tænke sig?

Ja, så er ovenstående job måske lige noget for dig. Vi søger nemlig en udvikler en webudvikler der vil være med på ovenstående rejse.

Det vigtigste er, at du er udvikler af hjerte. Du brænder for at kode solide løsninger. Vi arbejder med kundevendte løsninger, der integrerer kernesystemer og services. Det betyder ikke så meget, om du mest er til frontend eller backend. Vi har det hele

Vi værdsætter gåpåmod, lyst og drive. Vi værdsætter de gode ideer og løsninger, og vi gør brug af dem. Vi værdsætter et godt kollegialt sammenhold og et åbent miljø, hvor vi lytter og lærer af hinanden, og hvor du sammen med kolleger designer og udvikler løsninger, der inspirerer og informerer borgerne i lokalområdet. Din lyst til at lære og udvikle dig sammen med os er det vigtigste.

DIT ARBEJDSOMRÅDE VIL VÆRE AT:

  • Udvikle og drive websites og digitale løsninger

  • Portere og konsolidere eksisterende hjemmesider og løsninger til ny platform samt optimere eksisterende løsninger

  • Være teknisk sparringspartner med vores tre nuværende udviklere og overfor resten af huset

VI TILBYDER:

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, som du i høj grad selv er med til at forme i tæt samarbejde med dine kolleger og resten af organisationen. Du bliver en del af et hold, der skal transformere vores mediehus mod et solidt digitalt eksistensgrundlag.

I vores udviklingsteam hersker der en dynamisk, uformel og humoristisk atmosfære. Fællesskab og arbejdsglæde sikrer, at vi leverer de bedste løsninger. Du vil komme til at færdes i et spændende mediehus i hjertet af Herning med en god kantine- og sundhedsordning samt en meget aktiv personaleforening.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte digital udviklingschef Kartin Hansen på tlf. 53 78 70 88 eller seniorudvikler Anders Kokholm 42 36 13 37.

ANSØGNING:

Ansøgning og CV mailes som Webudvikler til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjlland.dk hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler.

TILTRÆDELSE: Snarest.

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdi-grundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Kartin Hansen
Tlf
53787088
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2021
Udløber
02-01-2022
Kviknummer
330890630
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT
Stillingsbetegnelse
Webudvikler
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed