Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Zizzi Silkeborg - Butikschef

Zizzi - Silkeborg

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
03-01-2022

Del dette job

Kontakt
Zizzi - Silkeborg
Vestergade 29
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
22558726
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-01-2022
Udløber
03-02-2022
Kviknummer
LJA-83168283
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Vi søger en butikschef, der er den fødte leder – og som elsker mode og salg

Som butikschef i Zizzi Silkeborg får du masser af ansvar fra dag ét! Du er ansvarlig for, at dit team skaber fantastisk gode shoppingoplevelser og salgsresultater. Du får til gengæld fleksibilitet og mulighed for selv at tilrettelægge din stilling, sådan som det fungerer allerbedst for dig – her er frihed og ansvar.

Hvem vi forestiller os, at du er…

Som butikschef er det vigtigt, at du kan træde ind i en ledende rolle fra start. Derfor har du erfaring med salg og ledelse, og du har en god forretningsforståelse. Af personlige kompetencer ønsker vi os, at:

  • Du er vedholdende, arbejder struktureret og trives med rutiner.
  • Din lidenskab for salg og ledelse kommer til udtryk gennem dine evner til at skabe en positiv atmosfære, din vilje til at vinde og din lyst til at yde enestående service for vores kunder.
  • Du kan gå forrest og være det gode eksempel for dit team – derfor yder du kundeservice i verdensklasse, både på gulvet, i prøverummet og ved kassen samtidig med at du træner og coacher dit salgsteam.
  • Du interesserer dig for mode og har sans og interesse for styling.
  • Du sætter kunden i centrum og sørger for, at din butik altid er klar til kunderne med inspirerende og kommercielle produktpræsentationer og vinduer med høj modeprofil.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • Sørge for at sammensætte et resultatorienteret og motiveret vinderteam, herunder rekruttering, coaching og løbende kompetenceudvikling.
  • Have overblik over varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, sådan at du sørger for, at vi er klar til inspirerende kundebesøg til enhver tid.
  • Arbejde struktureret med visual merchandising og sikre kommercielle varepræsentationer og vinduer med høj modefaktor.
  • Samarbejde med ledergruppen for at optimere butikkens resultater inden for salg, drift, rekruttering og medarbejderudvikling.
  • Organisere og prioritere opgaver i forhold til behov, resultater og mål.

Vi kan tilbyde dig…

Hos Zizzi er du sikret et spændende og varieret job med lederansvar, kundekontakt og fantastiske kollegaer. Du bliver en del af et engageret og inspirerende team i Europas ledende fashion brand i plus size-segmentet. Vi er på en international vækstrejse, og derfor er der også mulighed for at skabe en international karriere inden for Zizzi.

Du får attraktive lønvilkår og rig mulighed udvikling både fagligt og personligt. Du kommer blandt andet til at deltage i månedlige møder med kollegaer fra andre lande, deltage i et årligt kick-off arrangement – og så bliver du ansvarlig for egen butik med hvad det indebærer af ansvar for personale og budgetter.

Er du dén, vi leder efter? Hvis du kan se dig selv som butikschef i Zizzi, så udfyld din jobprofil nedenfor så præcist som muligt og vedhæft CV samt en motiveret ansøgning.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Zizzi - Silkeborg
Vestergade 29
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
22558726
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-01-2022
Udløber
03-02-2022
Kviknummer
LJA-83168283
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed