Annoncering

  JOBMIDTPREMIUM+ JOBMIDTPREMIUM * JOBMIDTMEDIUM JOBMIDTLIGHT
Visning på jobmidt.dk, herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk og aoib.dk **
Visning på Jobnet.dk
Visning på Ofir.dk
SØLV fremhævning
GULD fremhævning
Udsendelse blandt
205.000+ jobagenter
***
Kampagne Small
Kampagne Medium
Kampagne Large
Sponsoreret kampagne
JobPost
Sponsoreret kampagne
Dage online **** 60 45 35 35
Pakkepris
6.795,-
3.695,-
2.295,-
1.595,-
  Premium+ er målrettet rekrutteringer med få kvalificerede kandidater, fx højtkvalificerede ledere.

Få din annonce ud på alle vores digitale nyhedsplatforme, ofir.dk, jobnet.dk, og jobmidt.dk, hvor annoncen bliver fremhævet med premium-status og bootet til en højere placering blandt søgeresultaterne. Annoncen præsenteres også på forsiden af Jobmidt.dk, hvor den markeres som Job i fokus. Få også en sponseret Facebook-kampagne og en sponseret kampagne på LinkedIn, som sikrer en eksklusiv trafik og eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende. Derudover fås en jobannonce på LinkedIns egen jobportal og bliv eksponeret for relevante kandidater direkte i deres mailbox via e-mailservice. Bliv derudover synlig på Google, hvor der gennem Google Adwords købes søgeord, der sikrer, stillingsannoncen bliver eksponeret for relevante jobsøgende.
Premium er særligt velegnet til stillinger, der er svære at besætte, fx. ved krav om specialiserede kompetencer.

Få din annonce eksponeret på vores digitale nyhedsmedier, ofir.dk, jobnet.dk og jobmidt.dk, hvor din annonce bliver fremhævet med premium-status og boostet til en højere placering blandt søgeresultaterne. Få samtidig en sponseret Facebookkampagne og en sponseret kampagne på LinkedIn eller en udvidet facebook kampagne, som sikrer en eksklusiv type trafik og eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende.
Medium egner sig godt til stillinger, der er lidt sværere at besætte, men hvor der dog kan forventes relativt mange ansøgere.

Få din annonce eksponeret på vores digitale nyhedsmedier, ofir.dk, jobnet.dk og jobmidt.dk, hvor din annonce bliver fremhævet med premium-status og boostet til en højere placering blandt søgeresultaterne. Få samtidig en sponseret Facebookkampagne, som sikrer en eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende.
Light er velegnet til stillinger, hvor annoncering i printavisen er i fokus.

Få din annonce ud på vores digitale nyhedsmedier og opnå høj dækningsgrad. Din annonce kommer tilmed på ofir.dk jobnet.dk, og jobmidt.dk, der er hele Midtjyllands jobsite.

* Sammensætningen af medier i Premium målrettes automatisk den aktuelle stilling, i forhold til hvor relevante kandidater findes.
** De annoncer, Jobmidt publicerer, bliver som hovedregel også vist på andre jobportaler efterfølgende, heriblandt jobnet.dk
*** Facebook kampagnerne har forskelligt budget - jo større budget, jo flere relevante profiler får vist annoncen.
**** Færre dage kan vælges, når annoncen indrykkes.

Priser er ekskl. moms. Der tages forbehold for ændringer i pakkesammensætning og pris.

PRINT
PRIS 6.429,-

Få eksempelvis en kvartsides annonce i enten Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis eller Focus (Ikast Avis og Brande Bladet).

Derudover kommer stillingsannoncen på vores egne digitale nyhedsmedier midtjyllandsavis.dk, herningfolkeblad.dk og aoib.dk samt jobnet.dk, ofir.dk og jobmidt.dk.

Flere størrelser samt indrykninger i de øvrige aviser kan tilkøbes.