Annoncering

  JOBMIDTPREMIUM+ JOBMIDTPREMIUM JOBMIDTMEDIUM JOBMIDTLIGHT
Visning på jobmidt.dk, herningfolkeblad.dk, midtjyllandsavis.dk og aoib.dk
Visning på Jobnet.dk.
Målrettet sponsoreret kampagne på Instagram.*
Målrettet sponsoreret kampagne på Facebook og Messenger.*
Målrettet sponsoreret kampagne på LinkedIn.
Målrettet sponsoreret kampagne til Gmail-brugere.
Publicering på Ofir.dk og udsendelse blandt 265.000+ jobagent modtagere.**
Topplacering på Ofir.dk med en fremhævet Profilannonce.
Jobmatch. Jobannoncen udsendes til særligt godt matchende kandidater.
Bannerplacering. Promovering på forsiden af Ofir.dk.
Dage online *** 35 35 35 35
Pakkepris
6.995,-
4.495,-
2.995,-
1.595,-
  Premium+ er målrettet rekrutteringer med få kvalificerede kandidater, fx højtkvalificerede ledere.

Få din annonce ud på alle vores digitale nyhedsplatforme, ofir.dk, jobnet.dk, og jobmidt.dk, hvor annoncen bliver fremhævet med premium-status og boostet til en højere placering blandt søgeresultaterne. Annoncen præsenteres også på forsiden af Jobmidt.dk, hvor den markeres som Job i fokus. Få også en målrettet sponsoreret kampagne på Facebook og Messenger, samt på Instagram, som sikrer en eksklusiv trafik og eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende. Derudover fås en jobannonce på LinkedIns egen jobportal og bliv eksponeret for relevante kandidater direkte i deres mailbox via e-mailservice. Bliv derudover synlig på Google, hvor der gennem Google Adwords købes søgeord, der sikrer, stillingsannoncen bliver eksponeret for relevante jobsøgende.
Premium er særligt velegnet til stillinger, der er svære at besætte, fx. ved krav om specialiserede kompetencer.

Få din annonce eksponeret på vores digitale nyhedsmedier, ofir.dk, jobnet.dk og jobmidt.dk, hvor din annonce bliver fremhævet med premium-status og boostet til en højere placering blandt søgeresultaterne. Få også en målrettet sponsoreret kampagne på Facebook og Messenger, samt på Instagram, som sikrer en eksklusiv type trafik og eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende.
Medium egner sig godt til stillinger, der er lidt sværere at besætte, men hvor der dog kan forventes relativt mange ansøgere.

Få din annonce eksponeret på vores digitale nyhedsmedier, ofir.dk, jobnet.dk og jobmidt.dk. Få samtidig en målrettet sponsoreret kampagne på Facebook og Messenger, som sikrer en eksponering for både aktive såvel som passive jobsøgende.
Light er velegnet til stillinger, hvor annoncering i printavisen er i fokus.

Få din annonce ud på vores digitale nyhedsmedier og opnå høj dækningsgrad. Din annonce kommer tilmed på ofir.dk jobnet.dk, og jobmidt.dk, der er hele Midtjyllands jobsite.

* Budgetterne på Facebook, Messenger og Instagram kampagnerne vil øges, hvis der købes en større pakke – jo større budget, jo flere relevante profiler får vist annoncen.
** De annoncer, Ofir publicerer, bliver som hovedregel også vist på andre jobportaler efterfølgende.
*** Færre dage kan vælges, når annoncen indrykkes.

Priser er ekskl. moms. Der tages forbehold for ændringer i pakkesammensætning og pris.

PRINT
PRIS 6.429,-

Bestil en printannonce i Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis eller Focus (Ikast Avis og Brande Bladet). En printannonce giver dig mulighed for at blive set af endnu flere - her bliver annoncen blandt andet vist for passive jobsøgende, der ikke opsøger jobsites - OG printannoncen giver dig mulighed for at brande din virksomhed bredt.

Bestil f.eks. en kvartside til kr. 6.429,- + moms.

Kontakt os for at høre om dine forskellige muligheder.

Derudover kommer stillingsannoncen på vores egne digitale nyhedsmedier midtjyllandsavis.dk, herningfolkeblad.dk og aoib.dk samt jobnet.dk, ofir.dk og jobmidt.dk.

Flere størrelser samt indrykninger i de øvrige aviser kan tilkøbes.